Petar Damnjanović

Direktor

Petar Damnjanović je posle redovnog obrazovanja ekonomije uz rad studirao organizacione nauke u Beogradu i specijalizovao se na vise postdiplomskih programa u inostrantstvu. Obavljao je odgovorne poslove u nevladinom sektoru i privredi do 1988. godine kada je osnovao MENTOR u kojem je sve vreme na rukovodećoj poziciji: Direktor / Predsednik.

Damir Hašimbegović

Izvršni direktor za knjigovodstvo i finansije

Damir Hašimbegović je diplomirani ekonomista sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji privrede, bankarstvu i knjigovodstvu. U MENTOR`s Group je od 2011. godine na poziciji: Izvršni direktor za knjigovodstvo i finansije.

Ljiljana Ševo

Savetnik za statusno-pravne poslove

Ljiljana Ševo je ekonomista sa višegodišnjim iskustvom u poslovima osnivanja privrednih društava i preduzetničkih delatnosti, sprovođenja statusnih promena u privrednim subjektima i organizaciji poslova. U MENTOR’s Group je od 2002. godine na poziciji:  Savetnik za statusno-pravne poslove.

Milena Damnjanović

Izvršni direktor za opšte poslove

Milena Damnjanović je pravnik sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji poslova privrednih društava, knjigovodstva, poreskog savetovanja i finansijskog izveštavanja. U MENTOR’s Group je od 1992. godine na poziciji: Izvršni direktor za opšte poslove.

Nada Radojević

Samostalni računovođa - koordinator

Nada Radojević pored obrazovanja iz ekonomije poseduje i višegodišnje iskustvo na poslovima finansijskog izveštavanja, evidentiranja i knjiženja računovodstvenih isprava.  U MENTOR’s Group je od 2001. godine na poziciji: Samostalni računovođa – koordinator.  

Peđa Mijatović

Vodeći računovođa

Peđa Mijatović je strukovni ekonomista za oblast bankarstva, finansija i računovodstva. Poseduje višegodišnje iskustvo u poslovima knjigovodstva, poreskog savetovanja i finansijskog izveštavanja. U MENTOR’s Group je od 2011. godine na poziciji: Vodeći  računovođa. 

Snežana Petrović

Samostalni računovođa

Snežana Petrović je strukovni ekonomista za finansije i računovodstvo. Poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima finansijskog izveštavanja, evidentiranja i knjiženja računovodstvenih isprava. U MENTOR’s Group je od 2003. godine na poziciji: Samostalni računovođa.

Sanela Gojgić

Samostalni računovođa

Sanela Gojgić je ekonomista i poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima finansijskog izveštavanja, evidentiranja i knjiženja računovodstvenih isprava. U MENTOR’s Group je od 2008. godine na poziciji: Samostalni računovođa.

Jelena Knežević

Samostalni računovođa

Jelena Knežević je diplomirani ekonomista za finansije, bankarstvo i osiguranje. Poseduje višegodišnje iskustvo u poslovima knjigovodstva, poreskog savetovanja, finansijskog izveštavanja i knjiženja računovodstvene dokumentacije. U MENTOR’s Group je od 2008. godine na poziciji: Samostalni računovođa. 

Nataša Jakovljević

Samostalni računovođa

Nataša Jakovljević je strukovni ekonomista za finansije, računovodstvo i bankarstvo. Poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima finansijskog izveštavanja, evidentiranja i knjiženja računovodstvenih isprava.  U MENTOR’s Group je od 2012. godine na poziciji: Samostalni računovođa.

Biljana Lapčević

Samostalni računovođa

Biljana Lapčević  je ekonomista i poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima finansijskog izveštavanja, evidentiranja i knjiženja računovodstvenih isprava.  U MENTOR’s Group je od 2014. godine na poziciji: Samostalni racunovođa.

Irena Čvorić

Saradnik za HR

Irena Čvorić pored obrazovanja iz oblasti industrijskog inženjerstva poseduje i iskustvo u oblasti HR poslova i vođenja dosijea zaposlenih. Sa MENTOR’s Group sarađuje od 2017. godine kao Saradnik za HR.

Vesna Drljačić

Stručni saradnik - računovođa

Svetlana Milošević

Stručni saradnik - računovođa

Suzana Arsić

Stručni saradnik - računovođa

Aleksandra Joksimović

Stručni saradnik - računovođa

Marija Stojanović

Stručni saradnik - računovođa

Marija Stojanović je završila srednju ekonomsku školu i specijalističke studije Informatike. U Mentor's Group je od 2019. godine na poziciji: Stručni saradnik - računovođa.

Biljana Đurđević

Stručni saradnik - Računovođa 

Danijel Vučković

IT saradnik

Danijel Vučković posle završenih specijalističkih studija ekonomije uz rad svoje dalje obrazovanje proširuje u oblasti informacionih tehnologija. U Mentor's Group je od 2019. godine na poziciji: IT saradnik.

Milenko Radičević

Saradnik za opšte poslove

Slobodan Rodić

Saradnik za opšte poslove


×

Pošalji poruku