KLASIČNO (agencijsko) i BESKONTAKTNO (online) KNJIGOVODSTVO

MENTORs Group je lider u pružanju stručnih i efikasnih knjigovodstvenih usluga, i kao takav nudi klasične i elektronske knjigovodstvene usluge korišćenjem cloud informatičke tehnologije. 

 

Stručnjaci MENTORs Group vode računa o svakodnevnim računovodstvenim potrebama, tako da vlasnici i menadžeri mogu svoje vreme provoditi usredsređeni na očuvanje i rast poslovanja. Koristeći savremenu tehnologiju sada efikasnije nego ikada ranije pružamo pristupačne, tačne i profesionalne knjigovodstvene i računovodstvene usluge korišćenjem cloud softvera i dokument sistema.  

 

Vi i vaši zaposleni možete interaktivno sarađivati sa našim osobljem direktno iz vaših kancelarija ili domova u online integralnom poslovnom

programu TIM-ERP (www.tim-erp.com). Upotreba ovog programa, u kombinaciji sa našom elektronskom datotekom na MENTOR cloud-u (www.poslovnabaza.mentor.rs) i sa stalnom komunikacijom putem e-pošte, poruka i virtuelnih konferencija, omogućava efikasno obavljanje svih knjigovodstvenih funkcija bez potrebe da se posećuje knjigovodstvena agencija ili da joj se dostavljaju dokumenta u klasičnom formatu. 

 

 

Naši povoljni mesečni planovi za nove korisnike počinju sa tri meseca bez plaćanja, besplatni su za vreme trajanja vanrednog stanja i mogu biti prilagođeni vašim specifičnim potrebama.

 

Naše osoblje sertifikovanih knjigovođa i savetnika poseduje iskustvo i stručnost koja je potrebna za izvršenje svih funkcija neophodnih za precizno i blagovremeno praćenje i upravljanje vašim poslovima, uključujući:

Koristeći naše rešenje za elektronsko knjigovodstvo, vlasnici i direktori firmi mogu upravljati svojim finansijskim poslovima bez potrebe za angažovanjem internog stručnog osoblja i bez fizičke komunikacije sa knjigovodstvenom službom. Mi marljivo radimo na tome da vam firma bude spremna da ispuni zakonske i poreske obaveze i rokove bez da se izlažete komplikacijama koje zahteva posećivanje knjigovodstvene službe ili dostavljanje dokumenata u klasičnom formatu, a naše elektronsko knjigovodstvo može i da obezbedi pravilno izveštavanje u poslovne svrhe.

 

Spremni ste za online knjigovodstvo? Prijavite se odmah!

 

Na office@mentor.rs pošaljite: poslovno ime, pravna forma (d.o.o, PR, ustanova, udruženje...), matični broj, kratak opis poslovnih aktivnosti, prosečan broj ulaznih i izlaznih faktura, program na kojem se trenutno vodi knjigovodstvo. Odgovorićemo Vam kako naše pristupačno rešenje
može doprineti efikasnijem vođenju vašeg poslovanja.

×

Pošalji poruku